Napredni protokoli za davatelje usluga

Aldin Osmanagić, asistent

Nakon završenog preddiplomskog studija na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Aldin Osmanagić počinje s radom u Optimi-telekom gdje napreduje do pozicije eksperta za telekomunikacijske sustave. Tijekom karijere je stekao razne industrijske certifikate, široko znanje i više od 12 godina praktičnog iskustva u radu s računalnim mrežama, programiranjem i open-source alatima za nadzor sustava (R&S, MPLS, Broadband, Python, Linux, Zabbix, Elastic Stack, Netflow). Trenutno je zaposlen u tvrtki Sedam IT kao samostalni sistem inženjer te radi kao vanjski suradnik predavač na katedri za računalne mreže na Visokom učilištu Algebra.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.