Komunikacijske i prezentacijske vještine

dr. sc. Maša Magzan, prof. v. š.

Doc.dr. sc. Maša Magzan rođena je u Rijeci gdje je završila Prvu riječku hrvatsku gimnaziju i Srednju muzičku školu. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a magistrirala i doktorirala na američkom državnom sveučilištu Kent State University. U okviru poslijediplomskog studija na Kent State University, SAD, predaje kao asistent-predavač i surađuje na istraživačkim projektima za koje je primila nagrade i akademska priznanja. Po završetku studijskih obaveza odlazi u New York City gdje radi kao predstavnica za odnose s javnošću za američki ured Hrvatske turističke zajednice. Nakon povratka iz SAD, radi kao predavač na “Cesar Ritz,” švicarskoj međunarodnoj visokoj školi za management u turizmu i ugostiteljstvu. Od 2005. do 2015. godine predaje nekoliko dodiplomskih i jedan diplomski kolegij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a od 2015. vanjska je suradnica i nositeljica nekoliko kolegija pri Sveučilištu u Rijeci.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Komunikacijske i prezentacijske vještine

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Programsko usmjerenje
Pregovaranje i rješavanje konflikata
Podatkovno usmjerenje
Pregovaranje i rješavanje konflikata
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.