Digitalna transformacija

Damir Bogadi, asistent

Damir Bogadi, dipl. oec., rođen je 2. kolovoza 1984. godine u Zagrebu. Završio je studij ekonomije nakon čega je nekoliko godina radio na poslovima poslovnog savjetovanja za razne industrije u regiji. Dalje je karijeru razvijao vodeći projekte iz područja napredne analitike i robotike te kasnije u području razvoja digitalnih kanala. Također je odslužio mandat u Upravnom odboru svjetski poznate neprofitne udruge ISACA gdje se aktivno bavio promocijom adekvatnog upravljanja informacijskom sigurnošću. Nositelj je certifikata iz područja revizije informacijske sigurnosti te agilnog upravljanja projektima.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Digitalna transformacija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.