Digitalna transformacija

mr. sc. Marijo Volarević, v. pred.

Marijo Volarević je rođen 13. rujna 1972. godine u Sarajevu, BiH. Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i posjeduje značajno međunarodno radno iskustvo na raznim upravljačkim pozicijama. Objavio je više znanstvenih radova u časopisima i zbornicima radova sa međunarodnom recenzijom te često učestvuje na konferencijama s temama iz područja digitalne transformacije, unaprijeđenja procesa, upravljanja rizicima, kvalitete, informacijske sigurnosti i kompetitivne analize. Poslovnu karijeru započinje kao znanstveni novak na FER-u, nakon čeka se zapošljava u Ministarstvu obrane RH. Od 1999. godine radi u PLIVI, počevši u osiguranju kvalitete nakon čega prelazi u IT. Učestvuje i vodi brojne domaće i međunarodne IT projekte, a 2006. godine seli u SAD, i to na poziciju globalnog direktora za DMS tvrtke Barr, gdje ostaje do sredine 2009 godine. Po povratku u domovinu prelazi u privatnu tvrtku Comminus gdje ubrzo postaje CEO, ulazi dublje u područje upravljanja podacima te poslovne i kompetitivne inteligencije, a nakon toga preuzima funkciju člana uprave za rješenja i usluge slovenske tvrtke INFOTEHNA Grupa koja razvija poslovne sustave i implementira ih na nekoliko kontinenata. Od početka 2013. godine je direktor eKompanije u Hrvatskom Telekomu, odjela zaduženog za digitalnu transformaciju tvrtke.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Digitalna transformacija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.