Ivan Begović, bacc. ing. comp., rođen je 6. kolovoza 1990. godine u Zagrebu. Preddiplomski studij multimedijskog računarstva završio je 2018. godine u Zagrebu. Nositelj je nekoliko online certifikata iz područja informacijskih tehnologija na platformi Coursera. Profesionalni rad je usmjerio prema razvoju web aplikacija u programskim jezicima JavaScript i Ruby. Profesionalno iskustvo stjecao je u digitalnoj agenciji Drap te potom otvorio vlastiti obrt, a trenutno surađuje na razvoju e-games platforme UNIKRN u suradnji s tvrtkom Crionis.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Digitalni marketing

Digitalni marketing
Digitalna transformacija

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Standardi u primjeni internetske tehnologije
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.