Standardi u primjeni internetske tehnologije

mr. sc. Mario Perić, pred.

Mario Perić, rođen je 21. studenog 1977. u Virovitici. Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu smjer Industrijska elektronika gdje je i magistrirao na temi "Analiza vertikalnog MOS tranzistora u tehnologiji silicija ni na čemu”. U studenom 2001. počinje raditi kao znanstveni novak na Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave. Istodobno počinje raditi kao mlađi asistent na predmetima Elektronika I i II, Osnove mikroelektronike i Mikroelektronički sklopovi. Uz nastavu, sudjeluje na projektu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa pod vodstvom prof.dr.sc. Petra Biljanovića "Istraživanje sofisticiranih mikroelektroničkih struktura" od 2001. do 2006. godine te na projektu "Sofisticirane poluvodičke strukture za komunikacijsku tehnologiju" pod vodstvom prof.dr.sc. Petra Biljanovića od 2007. do 2009. godine te pod vodstvom dr.sc. Vladimira Jovanovića od 2009. Objavio je više znanstvenih radova, a od travnja 2010. počinje radit kao asistent na Visokoj školi tržišnih komunikacije AGORA gdje je u lipnju 2011. biran u nastavno zvanje pradavač u tehničkom području, polje grafičkih tehnologija, grana procesi grafičke reprodukcije. Od 2018. godine zaposlen je na Visokom učilištu Algebra.

Povezani kolegiji:Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Napredni web dizajn
Standardi u primjeni internetske tehnologije
Web dizajn i dizajn korisničkog sučelja

Oblikovanje tržišnih komunikacija - Preddiplomski studij

Oblikovanje tržišnih komunikacija
Oblikovanje interakcija
Web i screen oblikovanje 1 - Interakcijski sustavi
Web i screen oblikovanje 2 - Standardi u primjeni IT
Web i screen oblikovanje 3 - Dizajn korisničkog sučelja

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Standardi u primjeni internetske tehnologije
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.