Razvoj web aplikacija

Bojan Fulanović, pred.

Bojan Fulanović rođen je 1974. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Fakultetu građevinarstva i na Geotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predavač je na Visokom učilištu Algebra. Do sada je bio autor nekoliko stručnih radova na temu razvoja aplikacija. Do početka 2007. godine bio je uključen u osmišljavanje i izradu e-Learning sadržaja na temu web tehnologija i ECDL modula. Do rujna 2011. godine bio je razvojni inženjer i voditelj ATES (automatskog sustava za ECDL testiranje) projekta nakon čega je počeo predavati na Visokom učilištu Algebra.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Pristup podacima iz programskog koda
Razvoj web aplikacija
Standardi u primjeni internetske tehnologije

Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Sustavi za upravljanje sadržajem
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.