Razvoj web aplikacija

Ivan Rezek, asistent

Ivan Rezek, bacc.ing.comp., rođen je 2. siječnja 1989. godine u Zagrebu. Stručni studij računarstva završio je 2019. godine. Svoj profesionalni rad i razvoj usmjerio je prema informacijskim tehnologijama, sustavima upravljanja, proučavanju i analizi novih tehnologija u području razvoja softwarea i cloud tehnologija. Trenutno zaposlen kao viši razvojni inženjer u Span d.d. u odjelu za upravljanje identitetima gdje radi na kompleksnim analizama, arhitekturi i implementaciji rješenja za upravljanje i sinkronizaciju digitalnih identiteta.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Razvoj web aplikacija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.