Razvoj web aplikacija

Karlo Knežević, pred.

Karlo Knežević, mag. ing. comp., rođen je 1989. godine u Zagrebu. Sveučilišni diplomski studij računarstva završio je 2013. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu s pohvalom (cum laude). Trenutno završava doktorski studij računarstva na istom fakultetu. Znanstveni i stručni interes je usmjerio na primjenu algoritama strojnog učenja i evolucijskog računarstva u sigurnosnoj domeni, s posebnim naglaskom na oblikovanju i analizi simetričnih kriptografskih algoritama. Uz desetak objavljenih znanstvenih radova, redoviti je sudionik na međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima.

Povezani kolegiji:Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Programsko usmjerenje
Napredno klijentsko skriptiranje

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Programsko inženjerstvo
Projektni razvoj aplikacija
Razvoj web aplikacija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.