Projektni razvoj aplikacija

Mirjana Krajcar, pred.

Mirjana Krajcar rođena je 1974. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a dodatna je znanja stekla na IEDC – Bled School of Management te kroz niz stručnih i društvenih seminara. Asistent je na predmetu Poslovni informacijski sustavi, gdje drži vježbe u području Sustava za upravljanje odnosima korisnicima (CRM). Od svog zapošljavanja 1999. godine prošla je put od razvojnog inženjera, preko arhitekta te voditelja projekata, do voditelja odjela/sektora. Danas se primarno bavi izradom prijedloga rješenja, savjetovanjem i prodajom u domeni poslovnih rješenja i aplikacija po mjeri.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Projektni razvoj aplikacija
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.