Image for Digitalni marketing
Naslovnica
Preddiplomski stručni studij:

Digitalni marketing

Ukoliko te zanima kako steći hrvatsku i britansku diplomu (diplomu Visokog učilišta Algebra i diplomu Goldsmiths, University of London), saznaj više na linku koji slijedi:

Saznajte više
 • Broj 1 sustav osiguranja kvalitete u Hrvatskoj
 • Kreiramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj već 24 godine
 • Međunarodna razmjena s više od 100 institucija
 • Čak 96% bivših studenata zaposli se u roku od 3 mjeseca od diplomiranja

Digitalni marketing sve više postaje jedno od najtraženijih područja ekonomije, što znači da s diplomom iz digitalnog marketinga sigurno nećeš dugo tražiti posao.
/

Digitalni marketing sve više postaje jedno od najtraženijih područja ekonomije, što znači da s diplomom iz digitalnog marketinga sigurno nećeš dugo tražiti posao. Preddiplomski stručni studij digitalnog marketinga studentima omogućuje niz prednosti:

 • pruža im opsežno znanje o svim vrstama marketinga, posebnu pažnju posvećujući tehnologiji, kanalima digitalne komunikacije, te promjenama i pomacima koje oni izazivaju u sferi inovacija, dizajna proizvoda i usluga i razvoju kompanija. Mnogo pažnje posvećuje se i digitalnoj transformaciji i poboljšanju korisničkog iskustva.
 • omogućuje pokretanje uzbudljive i kreativne karijeru u različitim vrstama kompanija i institucija, nakon samo tri godine preddiplomskog studija.
 • omogućuje uključivanje u rad digitalne agencije Digital Talents Visokog učilišta Algebra kako bi stekli iskustva iz stvarnog svijeta pod mentorstvom istaknutih marketinških stručnjaka iz Hrvatske.
 • nudi široko no vrlo konkretno i temeljito znanje i vještine. Na taj način studente osposobljava za uključivanje u različite timove i agencije i priprema ih za izazove koji ih očekuju u stvarnom svijetu.
Preuzmi vodič za studente

Što ćeš naučiti na preddiplomskom stručnom studiju digitalnog marketinga?


Preddiplomski studij digitalnog marketinga prenijet ćemo ti vještine i znanja koja te pripremaju za karijeru u stvarnom svijetu, u Hrvatskoj i inozemstvu. Ovo je samo kratki pregled onoga što ćeš naučiti:


Studijski program obuhvaća 30 kolegija i dva obvezna praktična projekta u suradnji s poslodavcima koji omogućuju praksu našim studentima. To uključuje i projekt koji je ujedno i završni rad.

RAZUMIJEVANJE MARKETINGA

Oglašavanje čini tek mali dio marketinga, a
ovdje ćeš naučiti sve o najvažnijim pojmovima i
kategorijama iz područja marketinga!

UPRAVLJANJE MARKETINŠKIM KAMPANJAMA

Naučit ćeš učinkovito povezivati promidžbene
materijale s korisnicima putem društvenih
medija, oglašivačkih mreža i alata za
pretraživanje.

PSIHOLOGIJA I PONAŠANJE POTROŠAČA U STVARNOM I DIGITALNOM SVIJETU

Ljudsko ponašanje sastoji se od različitih
obrazaca koji utječu na naše donošenje
odluka. Naučit ćeš kako korisnicima olakšati
svakodnevno donošenje odluka u skladu s tvojim
ciljevima!

KREATIVNI KOMUNIKACIJSKI KONCEPTI

Upoznat ćeš se s verbalnim i vizualnim
komunikacijskim kanalima. Tvoja kreativnost i
razumijevanje marketinga, psihologije potrošača
i tržišne segmentacije bit će ti od neprocjenjive
koristi.

TAJNE KORISNIČKOG SUČELJA

Naučit ćeš kako funkcionalnim korisničkim
sučeljem život korisnika učiniti što lakšim i time
svijet (Interneta) ljepšim mjestom.

DIGITALNI ALATI ZA STRATEŠKO UPRAVLJANJE DIGITALNIM KAMPANJAMA

Naučit ćeš se služiti poslovno-tehnološkim
alatima za praćenje i kreiranje kampanja.
Savladat ćeš izvješća, analize i strategije i moći
pregledavati kampanje prema komunikacijskim
kanalima.

GLOBALNI TRENDOVI U DIGITALNOM MARKETINGU

Ovaj studijski program prati globalne trendove
u struci. Danas su to umjetna inteligencija,
blockchain tehnologija ili „private marketplace“,
no tko zna što te čeka za tri godine, stoga se
ovaj studij vrlo brzo mijenja!

ISTRAŽIVANJA TRŽIŠTA

Steći ćeš znanja i izoštriti vještine istraživanja
tržišta i upoznati se s online alatima za
istraživanje tržišta, a sve kako bi tvoje poruke i
kampanje bile uspješne.

UPRAVLJANJE DIGITALNIM PROJEKTIMA I AGENCIJAMA

Ovladat ćeš pravilima igre i okušati se u izradi
sadržaja za Internet i mobilne uređaje.

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I NAVIKA KORISNIKA

Usavršit ćeš svoje vještine i upoznati se s online
alatima za istraživanje tržišta, kako bi mogao
bolje razumjeti potrošače i njihove potrebe,
analizirati korisničko ponašanje i primijeniti
različite metode testiranja tržišta.

Neki od poslova za koje te pripremamo

 • VODITELJ ONLINE MEDIJSKIH KAMPANJA
  Potrebne su ti odlične vještine planiranja i izvrsno poznavanje digitalnog oglašavanja kojima ćeš osmisliti plan za postizanje ciljeva svojih klijenata!
 • VODITELJ ONLINE POSLOVANJA
  Medijske agencije željne su digitalnih stručnjaka, a naši studenti izvrsno se uklapaju u njihovu viziju.
 • STRUČNJAK ZA DIGITALNE MEDIJE / MARKETINŠKI STRUČNJAK
  Savršeno ćeš se uklopiti u bilo kojoj marketinškoj i oglašivačkoj agenciji.
 • STRUČNJAK ZA DRUŠTVENE MEDIJE
  Sve je više malih i srednjih poduzetnika koji shvaćaju važnost upravljanja društvenim medijima za njihovo poslovanje.
 • VODITELJ WEB-PROJEKATA
  Svaki projekt treba odgovornu i savjesnu osobu koja poznaje sve faze razvoja kao svoj džep. Dakle, treba tebe!
 • STRUČNJAK ZA DIGITALNE KOMUNIKACIJE
  Stručnjaci sa znanjem koje ćeš steći na ovom studiju vrlo su traženi u vodećim međunarodnim tvrtkama.

Primjer kolegija

Ponašanje potrošača

Što ih pokreće? Kako razmišljaju? Što žele? Da nema potrošača, ne bi bilo ni marketinga (ili je možda obrnuto?). Ovaj zanimljivi kolegij objašnjava kako potaknuti zanimanje budućeg kupca, unaprijed odgovoriti na sva njegova pitanja i prigovore i navesti ga da se odluči na kupnju. Govorit ćemo o svim komponentama koje utječu na odluku o kupnji - psihološkoj, društvenoj, situacijskoj i tehnološkoj i temeljito upoznavati pokretačke navike onih kojima se obraćamo.

Saznaj više

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Imaš pitanja? Mi imamo odgovore!

Studenti Visokog učilišta Algebra danas rade u najboljim domaćim tvrtkama poput Ericssona Nikole Tesle, Spana, Infinuma, Pet minuta, Rimac Automobila Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Infobipa i brojnih drugih, ali i u vodećim globalnim liderima kao što su Google, Amazon, Microsoft, Intel, IBM i Dell.

Visoko učilište Algebra spremno je stipendirati izvrsne redovne studente na preddiplomskom stručnom studiju s ukupnim iznosom trogodišnje školarine (100% stipendija) čime bi student ostvario potpuno besplatno studiranje! Ova stipendija dostupna je za sve vrhunske pristupnike koji su ove godine ostvarili više od 900 bodova na ispitima državne mature (ne uključuje bodove dobivene na motivacijskom razgovoru).

Ovim programom Visoko učilište Algebra želi umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa nadarenim studentima te pružiti na taj način vrhunske uvjete studiranja računarstva i digitalnog marketinga onima koji su u studij spremni uložiti ozbiljan rad i zalaganje, a imaju opravdana financijska ograničenja. Prijava za financijsku potporu neovisna je o prijavi za stipendiju iz bilo kojeg programa i dostupna je se samo za studente koji se upisuju u prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija. Financijska potpora dodjeljuje se za prvu godinu studija isključivo temeljem stvarne potrebe a njen nastavak na ostalim godinama studija ovisiti će o ukupnom zalaganju studenta za vrijeme studiranja.

Ukoliko ste završili srednju strukovnu školu (svjedodžba o završnome radu) ili srednjoškolsko obrazovanje završili prije 2010. godine („stara“ matura) ili srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske u mogućnosti ste upisati studij na Visokom učilištu Algebra putem polaganja prijemnog ispita iz matematike i engleskog jezika u proljetnom, ljetnom ili jesenskom upisnom roku.

Visoko učilište Algebra spremno je stipendirati redovne studente, dobitnike međunarodnih ili državnih nagrada iz informatike ili matematike odnosno studente s izvrsnim rezultatima na prijemnom ispitu ili na ispitima državne mature te studente koji su ostvarili druge zapažene rezultate za vrijeme svog srednjoškolskog obrazovanja. Također, ove su stipendije dostupne i za izvanredne studente koji dokažu postojanje izvrsnih rezultata u prethodnom obrazovanju ili u radu, a koji su relevantni za područje studija.

DA. Naši redovni studenti imaju potpuno jednaka prava kao i studenti na bilo kojem državnom studiju. Dakle možeš računati na X-icu, subvencioniranu prehranu, subvencioniran smještaj u studentskom domu, mogućnost dobivanja državne stipendije ili pogodnosti u prijevozu ZET-om. Također tu je i zdravstvena zaštita studenata, rad preko studentskog centra i niz drugih pogodnosti koje imaju redovni studenti u Hrvatskoj.

Podijeli: Facebook Twitter

Hogyan válasszam ki a legjobb online kaszinót ma?

Keresi a legjobb nem Gamestop kaszinók listáját az Egyesült Királyságban ma? Jó helyen jársz! Senki sem szereti megvárni, amíg a Gamestop önkizárása véget ér, és ezt nagyon jól megértjük. Csapatunk alapos kutatást végzett, hogy megtalálja és tesztelje az Egyesült Királyságban elérhető, Gamestop által nem blokkolt online kaszinóoldalakat. Nem volt könnyű megtalálni a legjobb és legbiztonságosabb szerencsejáték-oldalakat. Kiválasztottuk a legelismertebb nem szerencsejáték-kaszinókat, amelyek online nyerőgépeket és egyéb szerencsejátékokat kínálnak, hogy folytathassák szerencsejátékos kalandját. Ezek a kaszinóüzemeltetők szívesen látják az Egyesült Királyságból kizárt játékosokat, még akkor is, ha Ön most regisztrált. Nagyszerű bónuszokat, valamint kényelmes fizetési módokat talál az Ön kényelme érdekében. Népszerű kérdés a Google keresőjében, hogy hogyan lehet megkerülni a GamStopot, és van-e rá mód. Már megadtuk Önnek a megkerüléséhez szükséges lépéseket. De gondoskodtunk arról is, hogy ezek az egyesült királyságbeli kaszinóoldalak más önkizárási eszközökkel is rendelkezzenek arra az esetre, ha szüksége lenne rájuk. Ahhoz, hogy egy online kaszinó felkerüljön a legjobbak listájára, nem elég, ha a GamStop nem fér hozzá. Valójában csak azokat a játékplatformokat választottuk ki gondosan, amelyek a legjobb szoftverszolgáltatókkal működtek együtt, így fantasztikus játékválasztékot kínálunk. Listánk tetején olyan non-stop kaszinókat talál, amelyekben nincs befizetési bónusz. Ez egyszerűen azért van, mert minden új játékos szereti az ingyenes ajándékot, és nincs ok arra, hogy ne tegye. A nulla befizetési bónuszok mellett olyan üzemeltetőket is bevontunk, amelyek nagy befizetési promóciókkal rendelkeznek. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy szakértőink melyik svájci online kaszinót ajánlják. Az interneten több száz kaszinóoldalt teszteltünk és értékeltünk, amelyek svájci játékosokat fogadnak. Ebben az esetben a legfontosabb kritériumokat értékelték, mint például a licencek, a biztonság, a kaszinójátékok, a bónuszok, az ügyfélszolgálat és a többi játékos tapasztalata a kaszinó tesztelése során. A kapott ajánláslistában vizuálisan láthatja a tesztek nyerteseit. A legjobb svájci online kaszinó az első helyet foglalja el a rangsorban. Emellett részletesen elmagyarázzuk, mi változott a svájci jogban az elmúlt néhány évben. Ezután megtudhatja, hogy a helyi játékosok miért választhatnak online kaszinókat a világ minden tájáról, és mi teszi őket a legbiztonságosabb webhelyekké. Természetesen a bónuszajánlatokat és a játékok választékát is górcső alá vették. Részletesen bemutatjuk, hogy mi került kiemelésre, és mire számíthat a kiemelt oldalakon. Tehát olvass tovább itt, ha svájci vagy és valódi pénzben szeretnél online játszani.

Népszerű online kaszinó fizetési módok

TTudta, hogy mobiltelefonszámlájával könnyedén befizethet a kaszinóba? Néhány kattintással kényelmesen, otthonról vagy útközben is befizethet egy online kaszinóba, és mobiltelefonjával fizetheti ki számláját. Ebben a cikkben ezt a biztonságos és kényelmes fizetési módot tekintjük át. Tippeket osztunk meg a mobiltelefonszámla befizetésével kapcsolatban, és bemutatjuk, hogyan működik ez az innovatív fizetési mód. Telefonon is tájékoztatjuk Önt az előnyökről és a kaszinószámlája finanszírozásához szükséges lépésekről. A kaszinójátékokat teljes egészében mobiltelefonszámlájával fizetheti banki adatok nélkül. Egyszerűen szöveges üzenetet kap okostelefonján vagy iPhone-ján, és beírja a kódot a böngészőbe! Néha egy online kaszinóban, ahol mobiltelefonon fizet, előfordulhat, hogy igennel vagy igennel kell válaszolnia egy szöveges üzenetre. Máris könnyedén felhívhatja mobiltelefonján a választott online kaszinót, és játszhat kedvenc játékaival. Az online kaszinóban a mobiltelefonos fizetésnek köszönhetően mindig és mindenhol készen áll arra, hogy játsszon egy mobil élő kaszinóban, vagy próbáljon ki különböző nyerőgépeket. Az Euteller kaszinók 2022-ben is egyre népszerűbbek. Az Euteller Casino nagyszerű választás, ha gyors és biztonságos módot keres számlája finanszírozására. Az online kaszinók és az általuk játszott játékok száma kezd szinte korlátlannak tűnni, és az Euteller fizetési módot használó új kaszinók eltűnhetnek. A kaszinó és a játék kiválasztása mellett a játékosnak azt is ki kell választania, hogy a szolgáltató melyik fizetési módot kívánja befizetni. Mivel rengeteg munka vár a kaszinó és a játék kiválasztásánál, reménykedhet benne, hogy a fizetési mód már nem okoz fejfájást, így az Euteller kaszinó az egyik egyszerű lehetőség lehet. Megmondjuk, miért érdemes az Eutellert választani. Az Euteller lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor játsszon, ami természetesen a hétvégékre is vonatkozik. Maga az Euteller nem állítja le a hétvégi pénzátutalásokat, így a hétvégi kifizetése attól függ, hogy melyik online kaszinóban játszik.