Studij

Digitalni marketing

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 20 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Završetkom studija stječe se stručni naziv; stručni prvostupnik digitalnog marketinga.

On odgovara stupnju Baccalaureus, sukladno čl. 74. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, pročišćeni tekst zakona, NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13. Kratica stručnog naziva je; bacc.dig.mark. (Engl.; Bachleor of Digital Marketing)

Završetkom studija stječe se stručni naziv: Stručni prvostupnik digitalnog marketinga / Stručna prvostupnica digitalnog marketinga (bacc. dig. mark).

Naziv ove kvalifikacije na Engleskom jeziku je: Stručni naziv na engleskom jeziku: Bachelor of Digital Marketing (B.Dig. Mark.)

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.