Image for Naši studenti
Naslovnica

Naši studenti

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Antonia Šakić

Voditeljica online projekata Universal McCann Hrvatska
Antonia Šakić je jedna od naših studentica koja se za vrijeme studija zaposlila kao asistentica voditelja online medijskih kampanja u tvrtki Universal McCann (UM).

“Uvijek sam imala vrlo visoke kriterije, i privatno i kad je u pitanju moj studij. Stoga je digitalni marketing idealan izbor za mene. Ovaj studijski program dao nam je izvrsne temelje za daljnji profesionalni razvoj i pripremio nas je za stvarne agencijske zadatke. Svakodnevno se služimo vještinama koje smo stekli tijekom studija: od pisanja briefova, određivanja ciljnih skupina i provođenja istraživanja, do postavljanja i optimiziranja digitalnih kampanja. Već na drugoj godini počeli smo povezivati teoriju i praksu i to nas je uvelike pripremilo za buduću karijeru.“

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Naši studenti

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.