Image for
Naslovnica

Praksa

  • Predavanje 0
  • Vježbe 0
  • Samostalni rad 150
Ukupno 150

Naziv predmeta

Praksa

Oznaka predmeta

22-03-527

Semestar

5

ECTS

5

Nastavnici i suradnici

Sadržaj i cilj

Osim što moraju završiti tezu, studenti su dužni odraditi praksu u sklopu ovog modula kako bi naučili primijeniti teorijsko i praktično znanje stečeno tijekom studijskog programa na svojem radnom mjestu.

Studenti se moraju povezati s Centrom karijera kako bi organizirali praksu i potvrdili zadatke koje će poduzeti tijekom prakse, a koji će činiti dio formalne ocjene modula.

Praksa se organizira pomoću informacijskog sustava Infoeduka koji ima popis dostupnih praksi, a studenti odabiru poslodavca i temu / tehnologiju koja ih zanima. Uz pomoć Centra karijera, poslodavci zatim odabiru studente, a odabranu temu podržava mentor (unutar institucije) tako da se relevantni zadaci dovršavaju tijekom prakse. Studenti imaju mentora poslodavca koji na kraju prakse izvještava o postignućima studenta tijekom prakse.

Studenti koji su već zaposleni i rade na relevantnim projektima / zadacima nisu dužni pohađati praksu, ali trebaju predati pismeno izvješće poslodavca u kojem se navodi njihov rad te pismeno izvješće o svom vlastitom iskustvu (isti dokumenti koji bi bili potrebni kod studenata na praksi).

Preuzmi vodič za studente

Minimalni ishodi učenja

  • Primijeniti stečene vještine i znanja kako bi se riješili problemi i zadaci koje organizacija daje.
  • Pripremiti detaljno pismeno izvješće koje se odnosi na radno mjesto, navodeći nove vještine i znanja, kao i stečene uvide.

Željeni ishodi učenja

  • Razmisliti o standardima i potencijalnim različitim pristupima tijekom primjene stečenih vještina i znanja kako bi se riješili problemi i zadaci koje organizacija daje,
  • Razmisliti o postupcima i metodama koje organizacija koristi i usporediti ih sa standardima najbolje prakse i pristupima naučenim tijekom studija tijekom pripreme detaljnog pismenog izvješća o svom radu.
Podijeli: Facebook Twitter