fbpx
Image for Trajanje studija
Naslovnica

Trajanje studija

  • Broj 1 sustav osiguranja kvalitete u Hrvatskoj
  • Kreiramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj već 25 godina
  • Međunarodna razmjena s više od 100 institucija
  • Čak 96% bivših studenata zaposli se u roku od 3 mjeseca od diplomiranja

Nastava se izvodi u trajanju od šest semestara ili tri godine pri čemu je šesti semestar posvećen uglavnom užem stručnom usmjeravanju studenata i izradi završnog rada.

Nastava se izvodi u trajanju od šest semestara ili tri godine pri čemu je šes semestar posvećen uglavnom užem stručnom usmjeravanju studenata i izradi završnog rada.
Trajanje nastavnog semestra je 15 radnih tjedana. S prvim semestrom studen započinju usvaja osnove kolegija vezanih uz mul medijsku produkciju dok svaki sljedeći semestar pruža nadogradnju i širenje znanja i vješ na oslanjajući se na prethodno usvojeno.

Time se povećava vrijeme za nove spoznaje i integraciju znanja kroz projektne kolegije. Nastava koja se izvodi je rasporedom prilagođena potrebama studenata, respek rajući posebno one koji studiraju uz rad.

Stručna praksa koja može bi podloga za izradu završnog rada izvodi se kod renomiranih poslodavaca u republici Hrvatskoj ili u EU, posredstvom financiranja iz Erasmus programa.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter