Image for Termini odvijanja nastave
Naslovnica

Termini odvijanja nastave

Prilikom upisa je moguće birati termin pohađanja nastave. Dostupni termini su:

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju
  • radnim danima u terminu od 08:00 do 14:40 sati vježbe. Predavanja u istom terminu ili od 17:00 do 22:00 sati (redovni i izvanredni studenti mogu birati ovaj termin)

  • dva radna dana u tjednu (npr. ponedjeljak i četvrtak) od 17:00 do 22:00 sati, subotom od 8:00 do 16:30 sati (samo izvanredni studenti mogu birati ovaj termin)

Nastava se odvija 15 tjedana unutar svakog semestra u trajanju od prosječno 5 školskih sati dnevno odnosno 22 do 24 šk. sata tjedno. Unutar svakog semestra u rasporedu škole predviđena su dodatna dva tjedna za međuispitni rok. Termine održavanja nastave i raspored određuje Škola respektirajući želje studenta i ekonomsku opravdanost. Škola će pokrenuti redovnu i izvanrednu studijsku grupu u onim terminima u kojima, sukladno interesu studenata, za to postoji ekonomska opravdanost.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.