Image for Korisne informacije
Naslovnica

Korisne informacije

Ishodi učenja na razini studijskog programa

Saznaj više

Softverski paket uključen u cijenu studija

Studentima je na raspolaganju korištenje Microsoft Imagine pretplate koja obuhvaća preko 60 Microsoftovih proizvoda.

Saznaj više

Tko se može upisati

Pravo upisa: imaju svi kandidati koji su završili srednju školu u Hrvatskoj. Kandidati koji su srednju školu završili izvan Hrvatske donose Rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije.

Saznaj više

Termini odvijanja nastave

Prilikom upisa je moguće birati termin pohađanja nastave.

Saznaj više

Industrijski certifikati

Budući da katalog znanja koja se provjeravaju na ispitima unutar studija, često u sebi uključuje i zahtjeve koje postavljaju pojedini industrijski certifikati, studenti Visokog učilišta Algebra moći će polagati predmetne ispite u za to ovlaštenom ispitnom centru tokom studija.

Saznaj više

Struktura studijskog programa

Nastavni program svakog smjera je usklađen sa ASIIN preporukama za studijske programe primijenjenog računarstva kako je prikazano.

Saznaj više

Stručni naziv koji se stječe

Stručni prvostupnik inženjer računarstva / Stručna prvostupnica inženjerka računarstva (bacc. ing. comp.) s naznakom smjera. Stručni naziv na engleskom jeziku: Bachelor of Computer Engineering (B.Comp.Eng.)

Saznaj više

Trajanje studija

Nastava se izvodi u trajanju od šest semestara ili tri godine pri čemu je šesti semestar posvećen uglavnom užem stručnom usmjeravanju studenata i izradi završnog rada.

Saznaj više
Preuzmi vodič za studente
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.