Image for Naši studenti
Naslovnica

Naši studenti

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Đani Pašić

Đani Pašić diplomirao je na smjeru programskog inženjerstva Visokog učilišta Algebra. Studij je upisao kao izvanredni student, a ostvarivši izvrstan rezultat na prijemnom ispitu, dobio je punu stipendiju. Đani danas radi kao programski inženjer u odjelu za istraživanje i razvoj jedne od vodećih kompanija posvećenih informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, Ericsson Nikola Tesla. „Programsko inženjerstvo trenutno je jedna od najuzbudljivijih grana poslovnog svijeta. Ljudi iz cijelog svijeta u potrazi su za izazovima koji će učiniti pomak u čitavoj industriji. Programsko inženjerstvo ne bavi se samo programiranjem, već je njegova bit objediniti različite poslovne discipline u integrirano rješenje stvarnih problema. Ne mogu biti zadovoljniji što sam donio odluku postati dijelom tog svijeta. Kao stručnjak u području programskog inženjerstva, smatram da mogu doprinijeti velikim promjenama koje dolaze.“

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.