Programiranje u Javi 1

Daniel Bele, asistent

 Daniel Bele, asistent

Daniel Bele, struč.spec.ing.comp., rođen je 1975. u Zagrebu. Završio je diplomski studij programskog inženjerstva na Visokom učilištu Algebra. Prije i tijekom obrazovanja i rada stekao je Oracle(5), Microsoft(3), ATC(2) i Itil certifikate. Asistent je na Visokom učilištu Algebra te nastavnik na Otvorenom učilištu Algebra. Profesionalno se bavio programiranjem u trajanju od 10 godina, od čega je 8.5 godina proveo u tvrtci Interactive1. Radio je na brojnim projektima, pretežito u Java tehnologiji, za englesko i talijansko tržište. Na projektima se bavio WEB tehnologijom (client i server side) te Androidom. Zanosi se književnošću te je izdao roman i zbirku priča. Bavio se i novinarstvom te je 2 godine bio kolumnist portala SEEbiz.eu, kao i radio voditelj emisije na Radio Trsat u Rijeci, u trajanju od godine dana.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Izrada aplikacija za mobilne uređaje
Objektno orijentirano programiranje
Pristup podacima iz programskog koda
Programiranje
Programiranje u Javi 1
Strukture podataka i algoritmi
Sistemsko inženjerstvo
Programiranje

Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Izrada aplikacija za mobilne uređaje
Programiranje

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Programsko usmjerenje
Napredna izrada aplikacija za mobilne uređaje

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.