Programiranje u Javi 1

Danijel Kučak, v. pred.

 Danijel Kučak, v. pred.

Danijel Kučak je rođen 1978. godine u Zagrebu, gdje je i diplomirao na matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Trenutno pohađa doktorski studij Informacijskih znanosti na Fakultetu Organizacije i Informatike. 2006. godine asistirao je na kolegiju Informatika na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Od 2007. godine do danas je zaposlen kao predavač na Visokom Učilištu Algebra – visokoj školi za primijenjeno računarstvo. Drži kolegije Objektno orijentirano programiranje, Programiranje u Javi I, Programiranje u Javi II, Java web programiranje, Napredni razvoj aplikacija korištenjem obrazaca te Napredne programske paradigme. Višestruki je dobitnik nagrade za najboljeg predavača na Visokom Učilištu Algebra – visokoj školi za primijenjeno računarstvo. Uža specijalnost mu je razvoj web aplikacija i web usluga temeljenih na platformama .NET (Web Forms i MVC.NET) i Java. Do sada je bio autor i koautor 5 knjiga na temu programiranja, a objavio je i desetak znanstvenih i stručnih radova na temu razvoj aplikacija. Od završetka studija do danas radi kao razvojni inženjer ili arhitekt na nekoliko informacijskih sustava od kojih posebno ističe: MyQTest – sustav za testiranje znanja, HAK e-ispiti – sustav za provođenje testiranja poznavanja pravila sigurnosti prometa, MedicalBit – BIS sustav implementiran u klinici za plućne bolesti Rockfellerova Zagreb, CRIS (Croatian Road Inspection System) – sustav za podršku inspekcijskog nadzora cestovnog prometa.

Povezani kolegiji:Multimedijsko računarstvo - Preddiplomski studij

Multimedijsko računarstvo
Izrada aplikacija za mobilne uređaje
Izrada završnog projekta/Praksa

Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Sistemsko inženjerstvo
Izrada završnog projekta/Praksa
Programsko inženjerstvo
Izrada završnog projekta/Praksa
Java Web Programiranje
Objektno orijentirano programiranje
Programiranje u Javi 1
Programiranje u Javi 2

Diplomski studij - Primijenjeno računarstvo

Programsko usmjerenje
Napredna izrada aplikacija za mobilne uređaje
Napredne programske paradigme
Napredni razvoj aplikacija korištenjem obrazaca

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.