Programiranje u Javi 1

Zlatko Herzl, asistent

 Zlatko Herzl, asistent

Zlatko Herzl je rođen 1978 u Pakracu, završio je stručni studij na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu. Zlatko Herzl je vanjski suradnik asistent na Visokom učilištu Algebra. Samoinicijativno odlučio je baviti se programiranjem, a čvrsta temeljna znanja unaprijedio na samom studiju. Daljnje iskustvo razvija kao samostalno zaposlen na području programiranja za tvrtku Algebra d.o.o. gdje su prepoznate njegove vještine i upornost za vrijeme studija. Na Visokom učilištu Algebra, 2016. godine dobio je priliku raditi kao asistent na preddiplomskom studiju iz kolegija Programsko inženjerstvo, a zatim i na kolegiju Programiranje u Javi 1. Zlatko Herzl je od 1998. do 2013. radio za tvrtku Selk d.d. u Kutini koja se bavi procesnom proizvodnjom dijelova za autoindustriju. Niz godina provedenih u ovoj firmi doveo ga je na put gdje se susreće s obradom dobivenih podataka gdje upoznaje relacijske baze podataka. Daljnji poslovi bili su vezani uz razne izrade izvještaja te osnove pisanja koda za automatizaciju istih. Potaknut ovim iskustvom odlučuje samostalno razvijati znanje programiranja nakon čega se i odlučuje upisati stručni studij. Osim samog stjecanja znanja, u istoj firmi prenosio je svoja stečena znanja o bazama podataka i primjeni alata za rad s istima.

Povezani kolegiji:Primjenjeno računarstvo - Preddiplomski studij

Programsko inženjerstvo
Programiranje u Javi 1

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.