fbpx
Image for Korisne informacije
Naslovnica

Korisne informacije

Ukoliko te zanima kako steći hrvatsku i britansku diplomu (diplomu Visokog učilišta Algebra i diplomu Goldsmiths, University of London), saznaj više na linku koji slijedi:

Saznajte više

Ishodi učenja na razini studijskog programa

Saznaj više

Trajanje studija

Nastava se izvodi u trajanju od šest semestara ili tri godine pri čemu je šesti semestar posvećen uglavnom užem stručnom usmjeravanju studenata i izradi završnog rada.

Saznaj više

Tko se može upisati

Pravo upisa imaju svi kandidati koji su završili srednju školu u Hrvatskoj. Kandidati koji su srednju školu završili izvan Hrvatske donose Rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije.

Saznaj više

Termini odvijanja nastave

Saznaj više

Struktura studijskog programa

Nastavni program svakog smjera je usklađen sa ASIIN preporukama za studijske programe primijenjenog računarstva.

Saznaj više

Stručni naziv koji se stječe

Završetkom studija stječe se stručni naziv: Prvostupnik inženjer računarstva / Prvostupnica inženjerka računarstva (bacc. ing. comp.) s naznakom smjera (bacc. ing. comp.) s naznakom smjera. Stručni naziv na engleskom jeziku: Bachelor of Computer Engineering (B.Comp.Eng.)

Saznaj više

Softverski paket uključen u cijenu studija

Studentima je na raspolaganju korištenje Microsoft Imagine pretplate koja obuhvaća preko 60 Microsoftovih proizvoda.

Saznaj više

Industrijski certifikati

Budući da katalog znanja koja se provjeravaju na ispitima u sebi uključuje i zahtjeve koje postavlja ECDL kao i drugi navedeni industrijski certifikati, studenti Visokog učilišta Algebra moći će tijekom studija predmetne ispite polagati u za to ovlaštenom ispitnom centru.

Saznaj više
Preuzmi vodič za studente
Podijeli: Facebook Twitter