Image for Industrijski certifikati
Naslovnica

Industrijski certifikati

Budući da katalog znanja koja se provjeravaju na ispitima u sebi uključuje i zahtjeve koje postavlja ECDL kao i drugi navedeni industrijski certifikati, studenti Visokog učilišta Algebra moći će tijekom studija predmetne ispite polagati u za to ovlaštenom ispitnom centru.

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Studentima je u cijenu studija uključeno polaganje certifikacijskih ispita u Algebrinom testnom centru.

Napomene:

  • Znanje potrebno za certifikaciju dostupno je kroz nastavni program studija uz dodatni samostalni rad studenata prilikom pripreme za certifikacijske ispite.
  • Student, u pravilu, polaže certifikacijski ispit iz pojedinog područja nakon što je uspješno položio odgovarajući ispit na kraju svih kolegija koji su vezani uz predmetni certifikacijski ispit, odnosno nakon ostvarenja potrebnih uvjeta za pristupanju polaganja certifikacijskih ispita objavljenima u aktualnom Popisu dostupnih certifikata.
  • Studenti ostvaruju pravo na po jedan besplatan izlazak po svakom certifikacijskom ispitu koji im je dostupan sukladno važećem Popisu dostupnih certifikata za važeću akademsku godinu, a ako su za izlazak stekli uvjete propisane u Popisu dostupnih certifikata.

Ovdje pogledajte popis dostupnih certifikata i uvjete pristupanja pojedinom certifikatu.

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.