Image for Naši studenti
Naslovnica

Naši studenti

Sistemski inženjeri su druga najtraženija skupina IT stručnjaka u Hrvatskoj. Ako se odlučiš za ovu karijeru, očekuje te multidisciplinarni posao koji svakodnevno donosi nove, zanimljive izazove.

  • Broj 1 stručni studij u Hrvatskoj
  • Već 23 godina stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj
  • Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta
  • Diploma kojoj poslodavci vjeruju

Josip Stanešić

Josip Stanešić izvrstan je student preddiplomskog studija sistemskog inženjerstva koji trenutno piše završni rad i upisuje se na diplomski studij Visokog učilišta Algebra. Sudjelovao je na natjecanju WorldSkills u Kazanu otkud se vratio ovjenčan prestižnom Medaljom izvrsnosti za sudjelovanje u najzahtjevnijem i najsloženijem natjecanju iz mrežne tehnologije! Visoko učilište Algebra Josipu je pomagalo u pripremama za natjecanje pružajući mu sve potrebne resurse, kao što su serveri, virtualni strojevi i mrežna oprema.

“Vjerojatno se nikada ne bih mogao pripremiti za tako zahtjevno natjecanje da se tijekom tri godine studija nisam već dobro upoznao sa sve potrebnim konceptima i tehnologijama. Da bih usavršio svoje znanje, morao sam, ali i želio, proći sve certifikacijske programe i ispite. Tijekom studija živio sam okružen Linuksom, Microsoftom i mrežama – i sve mi je to bilo od velike pomoći.“

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Naši studenti

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.