Image for Naši studenti
Naslovnica

Naši studenti

Sistemski inženjeri su druga najtraženija skupina IT stručnjaka u Hrvatskoj. Ako se odlučiš za ovu karijeru, očekuje te multidisciplinarni posao koji svakodnevno donosi nove, zanimljive izazove.
  • Broj 1 sustav osiguranja kvalitete u Hrvatskoj
  • Kreiramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj već 25 godina
  • Međunarodna razmjena s više od 100 institucija
  • Čak 96% bivših studenata zaposli se u roku od 3 mjeseca od diplomiranja

Josip Stanešić

Josip Stanešić izvrstan je student prijediplomskog studija sistemskog inženjerstva koji trenutno piše završni rad i upisuje se na diplomski studij Visokog učilišta Algebra. Sudjelovao je na natjecanju WorldSkills u Kazanu otkud se vratio ovjenčan prestižnom Medaljom izvrsnosti za sudjelovanje u najzahtjevnijem i najsloženijem natjecanju iz mrežne tehnologije! Visoko učilište Algebra Josipu je pomagalo u pripremama za natjecanje pružajući mu sve potrebne resurse, kao što su serveri, virtualni strojevi i mrežna oprema.

“Vjerojatno se nikada ne bih mogao pripremiti za tako zahtjevno natjecanje da se tijekom tri godine studija nisam već dobro upoznao sa sve potrebnim konceptima i tehnologijama. Da bih usavršio svoje znanje, morao sam, ali i želio, proći sve certifikacijske programe i ispite. Tijekom studija živio sam okružen Linuksom, Microsoftom i mrežama – i sve mi je to bilo od velike pomoći.“

Preuzmi vodič za studente

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Podijeli: Facebook Twitter