Image for Studijski posjet Sveučilištu NOVA Lisabon & Universidade Europeia, IADE
Naslovnica

Studijski posjet Sveučilištu NOVA Lisabon & Universidade Europeia, IADE

Visoko učilište Algebra partner je na projektu „STEM Akademija“, namijenjen popularizaciji STEM-a među djecom i mladima, koji je 2021. godine pokrenuo Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI). Ostali partneri na projektu su Institut za razvoj obrazovanja i Rudarsko-geološko-naftni fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu istog projekta početkom studenog 2022. godine voditelj studija dizajna, doc. dr. sc. Siniša Bogdanović, i koordinatorica Erasmus+ programa i programa razmjene, Zrinka Borić, posjetili su Sveučilište NOVA Lisabon – Škola znanosti i tehnologije NOVA. Svrha ovog studijskog posjeta bilo je upoznavanje s inovativnim metodama učenja te aktivnostima koje Sveučilište NOVA Lisabon potiče popularizaciju STEM-a među mladima, podržavanje jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva i suradnja s akademskim partnerima na projektu.

U sklopu istog studijskog putovanja dogovoren je i sastanak s partnerskom institucijom Universidade Europeia, IADE – Fakultet dizajna, tehnologije i komunikacija. Svrha ovog studijskog posjeta je jačanje bilateralne suradnje, poticanje interinstitucionalne Erasmus mobilnosti, te dogovaranje budućih sudjelovanja u međunarodnim projektima u području dizajna.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.