Naslovnica

Kampus Dublin

Griffith College osnovan je 1974. godine, a kampus u Dublinu najveći je privatni studij s više od 7000 studenata iz cijelog svijeta.

Dvjesto godina stari kompleks kampusa smješten je gotovo u samom središtu Dublina i objedinjuje 19 različitih studijskih programa.
Studenti u sklopu kampusa mogu sudjelovati na brojnim događanjima, radionicama, uključiti se u različite studentske klubove i udruge (od sporta do fotografije).

 

Griffith College Infographic

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.