Naslovnica

Zašto studirati na dva kampusa?

Više je razloga zbog kojih je model mobilnosti u Dublinu koji se ostvaruje studiranjem na Visokom učilištu Algebra odličan izbor, bolji od pohađanja čitavog studija u inozemstvu:

  • Ovakvim modelom moguće je dobiti dvije visokoškolske diplome, diplomu najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj i diplomu najvećeg privatnog studija u Irskoj,
  • Ovakvim načinom studiranja moguće je dobiti prestižne međunarodne IT certifikate koji nisu uključeni u studij Griffith College Dublin,
  • Ovakvim načinom studiranja možete uštediti 15.000 EUR na cjelokupnu cijenu trogodišnjeg studiranja*
  • Ovakvim modelom moguće je stvoriti brojna studentska poznanstva u Hrvatskoj i Irskoj,

*- cijena trogodišnjeg studiranja u Dublinu s uključenom školarinom, smještajem, putovanjem i prehranom iznosi po godini studija: 13.200 EUR odnosno: 5955 EUR (školarina) + 5480 EUR (smještaj u kampusu) + 1248 EUR (prehrana godišnje na bazi 10 obroka tjedno) + 500 EUR (2 putovanja godišnje na relaciji Zagreb – Dublin). Ukupni iznos za 3 godine je 39.600 EUR.
Cijena trogodišnjeg studiranja po modelu mobilnosti (2 godine u Zagrebu, 1 godina u Dublinu) po godini studija u Zagrebu iznosi: 5.900 EUR odnosno: 5000 EUR (školarina) + 400 EUR (smještaj u studenskom domu u Zagrebu) + 500 EUR (cijena prehrane u studenskoj menzi na bazi 10 obroka tjedno). Ukupni iznos za 3 godine studiranja u modelu studenske mobilnosti je: 25.000 EUR

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.