Image for Sudjelovanje na 14. Sajmu obrazovanja i karijera “Informativa”
Naslovnica

Sudjelovanje na 14. Sajmu obrazovanja i karijera “Informativa”

Prošli smo tjedan zaključili putovanjem u Ljubljanu na 14. Sajam obrazovanja i karijera “Informativa” 20. i 21. 1. 2023., u sklopu inicijative Study in Croatia gdje smo predstavili Algebrine studijske programe, ljetnu školu i ABC BootCamps programe!

“Informativa” je događaj posvećen obrazovanju gdje se učenicima i budućim studentima predstavljaju dostupni programi obrazovanja u Sloveniji i inozemstvu - od srednjih škola do sveučilišta, diplomskih i poslijediplomskih programa, ostalih mogućnosti daljnjeg obrazovanja i usavršavanja, tečajeva jezika te cjeloživotnog učenja.

Učenici iz Slovenije imali su priliku upoznati se s našim programima i pronaći baš ono što ih zanima. Nadamo se da ugostiti ih uskoro u Zagrebu u što većem broju! 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.