Image for Svečani početak akademske godine 2018./2019.
Naslovnica

Svečani početak akademske godine 2018./2019.

Jučer smo u Algebra LAB-u obilježili Svečani početak akademske godine 2018./2019. Ponosni smo na najveću generaciju brucoša do sada, koje su pozdravili naš dekan doc.dr.sc. Mislav Balković, predsjednik upravnog vijeća Algebra grupe Hrvoje Balen, prodekanica za studente Mr.sc Nataša Trojak, voditeljica odjela za međunarodnu suradnju Lidija Šimrak, voditeljica razvoja poslovanja Algebra LAB-a Dr.sc. Maja Brkljacic kao i svi voditelji preddiplomskih stručnih studija. Veselimo se početku nove akademske godine s vama!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.