Image for Svečano otvaranje akademske godine 2017./2018.
Naslovnica

Svečano otvaranje akademske godine 2017./2018.

U utorak, 3. listopada 2017., okupili smo se u našem kampusu kako bismo obilježili svečani početak akademske godine u novoj, velikoj konferencijskoj dvorani uz voditelja Ivana Vukušića, DJ Reu, dekana, prodekane, zaposlenike i studente svih godina. Topla dobrodošlica za brucoše bila je ujedno i prilika da otkrijmo nove planove, projekte na kojima se radi i promijene koje nas očekuju u budućnosti.

Osim dekana i naših prodekana studente su na kratkoj panelici pozdravili i voditelji studija sa studentima viših godina koji su s punom dvoranom podijelili svoja iskustva s fakulteta, ali i kako su došli do svojih radnih mjesta još za vrijeme studiranja. Poseban gost na svečanom otvaranju nove akademske godine bio je robot Pepper iz Hrvatskog Telekoma koji je svima ponovio koliko je STEM važan, a i rasplesao se uz zvukove DJ Ree.

Hvala svim studentima, članovima Gospodarskog vijeća, profesorima i asistentima te prodekanima što su nam se pridružili na ovom važnom događaju. Veselimo se novoj akademskoj godini i novim uspjesima s vama.

Vidimo se na Algebri!

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.