Image for Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa
Naslovnica

Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa

Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa da se prijave na natječaj za stipendiranje studija računarstva

Tehnozavod Marušić i Visoko učilište Algebra potpisali su sporazum o stipendiranju vrijedan više od 100.000,00 Kn, kojim započinju višegodišnji program poticanja brucoša slabijeg imovinskog statusa. Rok prijave je 12. srpnja, a programme kreće s podmirenim troškovima preddiplomskog studija računarstva.

 Član uprave vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za sustave tehničke zaštite, Tehnozavod Marušić d.o.o., Krešimir Marušić, i dekan Visokog učilišta Algebra, doc.dr.sc. Mislav Balković, potpisali su u Zagrebu ekskluzivni ugovor o stipendiranju studenta slabijeg imovinskog statusa iznosom pune školarine za trogodišnji studijski program računarstva na Visokom učilištu Algebra u iznosu većem od 100.000,00 kuna.

Tehnozavod Marušić od šezdesetih godina intenzivno se bavi različitim područjima i sustavima tehničke zaštite, sigurnosti te audio-video sustavima za poslovne potrebe. Visokokvalificirani tim inženjera-projektanata na stručan i profesionalan način pomaže u realizaciji ideja i ispunjavanja potreba klijenata po principu „Od ideje do rješenja” što dokazuju s više od 19 tisuća ugrađenih sustava. Ljudski resursi glavna su vrijednost Tehnozavoda Marušić koji u posljednjih nekoliko godina značajno ulaže i u razvoj namjenskih softvera, specijalnih aplikacija koje omogućavaju da sustavi i rješenja budu maksimalno prilagođena potrebama modernog klijenta. Tehnozavod Marušić time dokazuje da prati svjetske tehnološke trendove i drži korak s vremenom.

„Tehnozavod Marušić kao društveno osviještena tvrtka svjesna da oko nas postoje darovite mlade osobe koje trebaju pomoć, a nisu odgovorne za financijsku situaciju u kojoj se trenutno nalaze, odlučila je punom stipendijom umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa darovitog studenta koji je u studij računarstva spreman uložiti ozbiljan rad i zalaganje, te mu na takav način pružiti vrhunske uvjete studiranja na najkvalitetnijem stručnom studiju u Hrvatskoj“, izjavio je Krešimir Marušić, član uprave Tehnozavoda Marušić.

Vrednovanje prijava za punu stipendiju za sve tri godine studijskog programa računarstva uzet će u obzir: ocjene iz srednje škole koje moraju u ukupnom prosjeku svih ocjena biti najmanje 4.2, ostvareni rezultat na ispitima državne mature (Hrvatski jezik, matematika, Engleski jezik), rezultate na natjecanjima iz računarstva, informatike i matematike (ako je kandidat sudjelovao na istima), relevantne projekte (ako je kandidat sudjelovao na istima), pisma preporuke, kao i trenutni socijalno-ekonomski status kandidata.

Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019. dok je zamolbu potrebno poslati elektronički na mail adresu stipendija@racunarstvo.hr. Više informacija o samom studiju može se pronaći na https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/studij/prediplomski-studij/programsko-inzenjerstvo/, a dokumente za prijavu može se preuzeti na stranici: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/financiranje-i-pogodnosti/financijske-potpore/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.