Image for The International Creative Design Challenge Hackathon
Naslovnica

The International Creative Design Challenge Hackathon

Visoko učilište Algebra ove godine bit će, po prvi puta, domaćin hackathona u sklopu međunarodnog natjecanja u kreativnom dizajnu The International Creative Design Challenge gdje se, tijekom pet dana, studenti dvaju obrazovnih institucija natječu u izradi kreativnog rješenja za klijenta.

Na natjecanju koje će trajati od 25. do 29. listopada 2021. svoje će dizajnerske i kreativne snage odmjeriti studenti Sveučilišta primijenjenih znanosti Hanze iz Groningena (Hanze University of Applied Sciences) i studenti Visokog učilišta Algebra. U svakom timu bit će deset studenata dizajna te će tijekom natjecanja imati podršku mentora; studenti dolaze sa studija komunikacija i medijskog dizajna Sveučilišta Hanze, odnosno s preddiplomskog i diplomskog studija dizajna na Visokom učilištu Algebra.

Ovogodišnji klijent hackathona je adidas, najveći brend sportske odjeće i opreme u Europi te drugi najveći u svijetu. Zadatak koji će se naći pred natjecateljima bit će izrada konceptualnog prijedloga za brendiranje specifičnog prostora unutar adidasove trgovine u Ilici, u Zagrebu, a ključni elementi koji će se tražiti od natjecatelja bit će da dizajn bude fokusiran na održivost, digitalizaciju i prilagodljivost.

Više informacija o samom događanju potražite na linku: https://icdchallenge.com/.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.