Image for THINK DESIGN
Naslovnica

THINK DESIGN

U listopadu 2019. ugostili smo predavače s Veleučilišta Hanze u Nizozemskoj, koji su održali radionicu iz područja Design Thinking.

Cilj ovog intenzivnog trodnevnog programa bio je pokazati sudionicima kako se koristiti alatima i metodama koji potiču kreativnost. Studenti su radili u grupama, a izazovi koje su nastavnici postavili pred njih odgovarali su onima s kojima će se susresti kad počnu raditi u kreativnoj industriji.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.