Image for Tjedan novca obilježen i na Visokom učilištu Algebra
Naslovnica

Tjedan novca obilježen i na Visokom učilištu Algebra

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca koji se obilježava od 20. do 26. ožujka 2023., Hrvatska gospodarska komora provodi niz edukativno-informativnih aktivnosti. Cilj ovakvih edukacija je podići razinu financijske pismenosti mladih, a inicijativi se rado pridružila i Algebra.

Planiraj svoj novac, zasadi svoju budućnost” službena je tema ovogodišnjeg Tjedna novca, usmjerena na održivost i podizanje svijesti o utjecaju financijskog ponašanja pojedinca. Ideja je potaknuti mlade da se širokim pogledom okrenu vlastitoj financijskoj budućnosti, ali i okolišu te društvu u svojim financijskim odlukama.

Obilježavanje Tjedna novca započelo je 20. ožujka Konferencijom "Financijska pismenost za generaciju Z" u organizaciji Ministarstva financija i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na kojoj sudjeluje i HGK, a u suradnji s članicama provodi niz predavanja za fakultete uključujući i današnje na Visokom učilištu Algebra.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.