Naslovnica

Tko se boji Excela još?

Provukao/la si se bez vrhunskog poznavanja Excela svih ovih godina? Čestitamo ti, no možda je vrijeme da više ne izazivaš sreću jer će ti ona, ako već nije, sigurno okrenuti leđa. Već je u 2014. godini poznavanje Excela navedeno u najvećem broju oglasa za posao na portalu MojPosao.net, koji su kao uvjet tražili poznavanje rada na računalu. Iskoristi još ovo malo vremena do ljetnog ljenčarenja i postani majstor/ica od Excela jer Algebra ti je pripremila posebnu ponudu!

Startup Stock Photos

Umjesto pohađanja seminara osnovni MS Excel (619 kn) i napredni MS Excel (749 kuna), iskoristi Algebrinu ljetnu ponudu i pohađaj oba seminara za samo 950,00 kuna! U samo dva tjedna u Zadru, Osijeku, Splitu, Puli, Rijeci ili Dubrovniku, po najpovoljnijoj cijeni nauči izrađivati sve vrste složenih tabličnih proračuna, grafikona, raditi  i analizirati baze podataka, koristiti napredne funkcije MS Excela, vršiti složene manipulacije... Ili se odluči za samo jedan seminar po povoljnijoj cijeni, osnovni ili napredni.

Sve veći broj onih koji su usavršili MS Office alate podigao je ljestvicu na tržištu rada gdje se na natječajima za posao ne traži dobra već izvrsna informatička pismenost. Svladaj Excel u samo dva tjedna po najpovoljnijoj cijeni u svom Algebra centru.

Provjeri termin početka 2u1 Excel edukacije, ili osnovnog i naprednog seminara u svom gradu i osiguraj mjesto putem obrasca na dnu stranice!

Zadar - 8. lipanj (osnovni MS Excel) i 15. lipanj (napredni MS Excel )
Dubrovnik - 29. lipanj (osnovni MS Excel)
Rijeka - 8. lipanj (osnovni MS Excel) i 15. lipanj (napredni MS Excel )
Split - 6. srpanj (osnovni MS Excel) i 15. lipanj (napredni MS Excel )
Pula -  15. lipanj (napredni MS Excel )
Osijek - 12. lipnja (osnovni MS Excel) i 29. lipanj (napredni MS Excel )

Oops! We could not locate your form.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.