Image for Trainer Talks@Algebra: Održana Algebrina godišnja konferencija za predavače
Naslovnica

Trainer Talks@Algebra: Održana Algebrina godišnja konferencija za predavače

Godišnja konferencija koja okuplja predavače Visokog učilišta Algebra, Otvorenog učilišta Algebra, Državne mature, Digitalne akademije i Carnet projekata održana je ovog vikenda u Algebra LAB-u u Zagrebu. Više od 300 predavača iz cijele Hrvatske sudjelovalo je na predavanjima, radionicama i seminarima, razmijenilo svoja iskustva i primjere dobre prakse u svakodnevnom radu.

Uvodno predavanje i design thinking radionicu „Bulding a creative enviroment using design thinking“ održala je naša gošća, predavačica na Sveučilištu Stanford, Alex Scully, koja je održala i višesatno predavanje i radionicu predavačima Visokog učilišta Algebra, „Design Thinking by Embracing Diverse Perspectives“. Ostala predavanja podijeljena su prema segmentima na kojima predavači rade. Tako je za sve kolege s Digitalne akademije predavanje na temu „Mali učenik – velika učionica“ - karakteristike djece i osobitosti rada s djecom osnovnoškolske dobi održala kolegica Dubravka Miljković, dok je kolega Dario Car govorio o Malim i velikim „manipulatori“ i komunikacijskim tehnikama u radu s djecom. U segmentu obrazovanja odraslih je, na predavanju Morane Koludrović, bilo riječi o inovativnom pristupu načinu i metodama rada s odraslim polaznicima, te o komunikacijskim tehnikama i strategijama u poučavanju, o čemu je govorila Ružica Vorgić Krvavica. Bilo je riječi i o najmlađim polaznicima Algebrinih programa obrazovanja, takozvanoj „Google generaciji“ i izazovima s kojima se predavači susreću tijekom poučavanja djece i mladih. Inovativnost u poučavanju, odnosno uporabu „digitala“ pojasnila je Ana Belin, dok je Morana Koludrović s predavačima u programima edukacije nastavnika prolazila kroz promjene u obrazovanju te način na koji se možemo nositi s otporima i motivirati ljude na promjenu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.