fbpx
Image for Traži se Buddy!
Naslovnica

Traži se Buddy!

Studirati u inozemstvu nije nimalo jednostavno, zar ne?

Želiš li pomoći novim stranim studentima da se osjećaju kao kod kuće?

Ako studiraš na Algebri i želiš se družiti sa stranim studentima, na pravom si mjestu! Algebrin Algebra Buddy Program projekt je kojim se nastoji povezati strane studente s njihovim buddyjima – domaćim studentima koji su im spremni pomoći da upoznaju svoje novo okruženje.

Zajedno sa svojim buddyjem strani studenti upoznat će Zagreb, otkriti sve tajne studiranja na Algebri i ono najvažnije, odlično se zabaviti!

Domaćim studentima ovo je prilika da već tijekom studija u Hrvatskoj upoznaju nove kulture, vježbaju strane jezike, steknu međunarodna poznanstva i tko zna, možda počnu planirati vlastiti odlazak na jedan od programa studentske razmjene.

Planirane aktivnosti:

 • organizirani razgled grada Zagreba (3. 10.)
 • organizirani jednodnevni izleti
  • Plitvička jezera
  • Zadar
  • Opatija
  • otok Krk
 • zabavne aktivnosti u Zagrebu (escape room, obilazak muzeja, planinarenje na Sljeme i ostale aktivnosti na prijedlog studenata)

Uključi se u Algebrin Algebra Buddy Program već danas!

Prijave traju do 23. rujna 

PRIJAVI SE!

* sve aktivnosti odvijat će se u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.