Image for Traži se buddy!
Naslovnica

Traži se buddy!

Studirati u inozemstvu nije nimalo jednostavno, zar ne?

Želiš li pomoći novim stranim studentima da se osjećaju kao kod kuće? Ako si naš redovni student i želiš se družiti sa stranim studentima, na pravom si mjestu! Algebrin Algebra Buddy Program projekt je kojim se nastoji povezati strane studente s njihovim buddyjima – lokalnim studentima koji su im spremni pomoći da upoznaju svoje novo okruženje. Buddyji mogu pomoći stranim studentima istražiti Zagreb, dati savjete za studiranje na Algebri, i iznad svega, zabaviti se u zajedničkom druženju!

Prijavite se danas za sudjelovanje u Algebra Buddy Programu!
Pošaljite svoje ime, prezime, studijski program i razinu studija do 5. listopada na erasmus@algebra.hr.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.