Image for Tvrtka Nordic Computer nominirana za poduzetnika godine u prestižnom Ernst&Young natjecanju
Naslovnica

Tvrtka Nordic Computer nominirana za poduzetnika godine u prestižnom Ernst&Young natjecanju

Algebrin partner, tvrtka Nordic Computer, nominirana je za danskog poduzetnika godine u natječaju koji svake godine organizira Ernst & Young na globalnom planu. EY je vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strategije, transakcija i poslovnog savjetovanja.

Poduzetnik godine je globalni natječaj, koji odaje priznanje prosperitetnim tvrtkama u pojedinim zemljama, a zatim i na globalnoj razini. Svrha natjecanja je motivirati, angažirati te promovirati poduzetništvo, kao i nadahnuti buduće uspjehe tvrtki koje kontinuirano ostvaruju rast poslovanja bez obzira na trenutno otežane tržišne okolnosti. Ovogodišnja tema danskog natječaja je „Prilike uslijed nepovoljnih okolnosti“ a zbog epidemioloških okolnosti završnica i proglašenje lauerata u Danskoj će se održati 2. prosinca 2020.

Tvrtka Nordic Computer u Hrvatskoj je prisutna nešto malo više od dvije godine, ali je prepoznata kao visoko kvalitetan i pouzdan dobavljač obnovljene cutting edge IT infrastrukturne opreme. Riječ je o poslovnom modelu čiji je Nordic Computer jedan od europskih začetnika, a kojem pribjegava sve više velikih organizacija. Ovaj model nudi obnovljeni hardver za podatkovne centre i objedinjeno održavanje računalne i mrežne opreme neovisno o njezinom izvornom dobavljaču, što tvrtkama znatno smanjuje troškove i pojednostavljuje upravljanje računalnom imovinom i infrastrukturom. U sklopu inovativnog pristupa nabavci i održavanju opreme Nordic Computer se fokusira i na povremeni otkup ili 'buy back' opreme kako bi klijentima pomogao u situaciji kada se kupljena oprema koristi ispod kapaciteta.

Podsjećamo kako je Nordic Computer nedavno, su uz partnere Hrvatski Telekom donirao Algebri mrežnu opremu, novo nabavne vrijednosti veće od 100 tisuća eura, s ciljem povećanja kvalitete nastave na studijima, programima obrazovanja odraslih te specijalističkim izobrazbama za IT profesionalce.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.