Naslovnica

Učilište Algebra suorganizira treću SQL TuneIN konferenciju

SQL TuneIN konferencija, jedinstvena konferencija u ovom dijelu Europe koja je posvećena Microsoftovom SQL Serveru, okupit će u Zagrebu po treći put vrhunske stručnjake za SQL Server iz regije i svijeta. Najbolji stručni predavači dolaze na treću SQL TuneIN konferenciju koju organiziraju PASS Chapter i Učilište Algebra uz pokroviteljstvo Microsofta, Poslovne inteligencije, Spin informatice, Connect360 i Piasevoli analitike.

Prije nekoliko dana zatvorene early bird prijave za ovogodišnju SQL TuneIN konferenciju, jednu od najvećih regionalnih konferencija posvećenih specifično Microsoftovom SQL Server rješenju, pokazuju porast interesa za jedinu hrvatsku i jednu od najvećih regionalnih konferencija posvećenih Microsoft SQL Serveru. Na SQL TuneIN 2014, koji se održava u zagrebačkom hotelu Aristos od 2. do 3. lipnja a čiji su organizatori Učilište Algebra i PASS Chapter, dolaze vrhunski predavači iz cijele regije a dosad prijavljeni polaznici konferencije doći će iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske, Makedonije te, dakako, Hrvatske.

Attendees

Prvi dan konferencije, 2. lipnja, zamišljen je kao predkonferencijski dan tijekom kojega polaznici mogu odabrati jedan od šest jednodnevnih seminara, dok će drugoga dana konferencije sadržaj biti podijeljen u tri paralelna tracka čiji je cilj posjetiteljima dati što je više moguće tehničkog sadržaja uz mogućnost produktivne interakcije s predavačima 1:1. Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji članovi su SQL Server "World Premier League" te spadaju u najbolje predavače na tehnološkim konferencijama; svoja će predavanja na ovogodišnjem SQL TuneIN-u tako održati Denny Cherry (SAD), Lubor Kollar (SAD), Bob Beauchemin (SAD), Magi Naumova (Bugarska), Hugo Kornelis (Nizozemska), Tony Rogerson (UK) i drugi, dok vrsni domaći predavači uključuju Tomislava Križana, Tomislava Piasevolija, Dejana Sarku, Matiju Laha i mnoge druge.

Dean VitnerDean Vitner, direktor sadržaja konferencije iznimno je zadovoljan dosadašnjim odazivom sudionika, na što se osvrnuo riječima: "Pokazalo se da su sudionici većinom povratnici, što dokazuje dosadašnju kvalitetu ove jedinstvene konferencije, i to nam je iznimno drago, jer se s nestrpljenjem očekivalo novo izdanje konferencije. Međutim, veseli i sjajan odaziv novih sudionika i tvrtki, kako iz Hrvatske, tako i iz regije, što ukazuje na to da smo ponudili kvalitetan sadržaj i vrhunske predavače, koji će sudionicima na neponovljiv način približiti up-to-date teme iz područja razvoja i administriranja baza podataka, kao i top teme vezane uz Business Inteligence, Cloud i Big Data“.

Više o konferenciji saznajte na službenim web stranicama http://www.sqltunein.eu, dok dodatne informacije možete pratiti i putem Facebook te LinkedIn službenih kanala SQL TuneIN konferencije. Prijave su otvorene do 31. svibnja do ponoći.

Podršku konferenciji pružaju Microsoft i Visoka škola za primijenjeno računarstvo, dok su sponzori Poslovna inteligencija, Spin informatica, Connect360 i Piasevoli analitika. Medijski pokrovitelj SQL TuneIN 2014 konferencije je portal Racunalo.com.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.