Image for Uključi se u Algebrin Buddy program do 23. 2. 2021.
Naslovnica

Uključi se u Algebrin Buddy program do 23. 2. 2021.

Studirati u inozemstvu nije nimalo jednostavno, zar ne? Želiš li pomoći novim stranim studentima da se osjećaju kao kod kuće?

Ako si naš student i želiš se družiti sa stranim studentima, na pravom si mjestu! Algebrin Buddy program projekt je kojim se nastoji povezati strane studente s njihovim buddyjima – domaćim studentima koji su im spremni pomoći da upoznaju svoje novo okruženje.

Zajedno sa svojim buddyjem strani studenti upoznat će Zagreb, otkriti sve tajne studiranja na našem Visokom učilištu i ono najvažnije, odlično se zabaviti!

Planirane aktivnosti:

  • organizirani razgled grada Zagreba
  • sportske aktivnosti: planinarenje na Sljeme, odlazak na Jarun i Bundek
  • kulturne aktivnosti: posjeti aktualnim izložbama (Hrvatska svijetu, Moda i strip)
  • posjet događanjima u gradu Zagrebu (ovisno o epidemiološkoj situaciji): Interliber, Animafest, Ljetna pozornica Tuškanac, Cest is d'Best
  • ostale aktivnosti na prijedlog studenata

Uključi se u Algebrin Buddy program već danas!

Prijave traju do 23. veljače

erasmus@algebra.hr

PRIJAVA

* sve aktivnosti odvijat će se u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.