Financiranje i pogodnosti

Financijske potpore

Za studente slabijeg imovinskog statusa osigurali smo Financijske potpore, koje se dodjeljuju prvenstveno na temelju potreba.

Ovim programom Visoko učilište Algebra želi umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa nadarenim studentima te pružiti na taj način vrhunske uvjete studiranja računarstva i digitalnog marketinga onima koji su u studij spremni uložiti ozbiljan rad i zalaganje, a imaju opravdana financijska ograničenja.

Prijava za financijsku potporu neovisna je o prijavi za stipendiju iz bilo kojeg programa i dostupna je se samo za studente koji se upisuju u prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija. Financijska potpora dodjeljuje se za prvu godinu studija isključivo temeljem stvarne potrebe a njen nastavak na ostalim godinama studija ovisiti će o ukupnom zalaganju studenta za vrijeme studiranja.

Uz prijavu za financijsku potporu pristupnici će priložiti potrebnu dokumentaciju kojom potvrđuju navode iz prijave (navedena u obrascu prijave), te će potrebu za potporom, ali i motivaciju za studij argumentirati kroz razgovor u Centru karijera. Prijavu za financijsku potporu preuzmite ovdje.

Rokovi prijave za financijsku potporu odgovaraju rokovima za prijavu na studij i nisu ovisni o rokovima iz stipendijskog programa. Odluku o dodjeli financijskih potpora donosi upravno vijeće na temelju pristiglih prijava, raspoloživih ukupnih sredstava za potpore i mišljenja Centra karijera nakon provedenog motivacijskog razgovora i pregleda dokumentacije koju je priložio pristupnik.

Stipendije i financijske potpore

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.