Image for Upis za prijelaznike
Upisi

Upis za prijelaznike

Ukoliko nam dolaziš na stručni prijediplomski studij Digitalnog marketinga, Primijenjenog računarstva – smjer programsko inženjerstvo, smjer sistemsko inženjerstvo, smjer multimedijsko računarstv, dizajn ili 3D dizajn s nekim položenim kolegijima, ovdje ćeš naći uvjete, pogodnosti i popuste koje ti nudimo.

Prelazak studenata s drugih stručnih ili sveučilišnih studija omogućen je u skladu sa Zakonom i Statutom u skladu sa ECTS bodovanjem.

Studenti koji su upisani na drugi studij, koji su ispisani sa drugog studija kao i oni koji su diplomirali na drugom studiju mogu zatražiti prijelaz na studij Visokog učilišta odgovarajuće razine.

Priznavanje kolegija

Visoko učilište Algebra studentu će priznati one kolegije i ocjene koje je završio na drugoj ustanovi za koje utvrdi da su kompatibilni po sadržaju, broju ECTS bodova i satnici s kolegijima na Visokom učilištu Algebra te će također odrediti preostale obaveze studenta koje treba ispuniti do kraja studija.

Procjenu kompatibilnosti kolegija izvodi Stručno povjerenstvo kojeg čine voditelj pojedine katedre, nositelj kolegija i dekan.

Umanjenje cijene školarine

Cijena školarine bit će umanjena razmjerno priznatim položenim kolegijima odnosno priznatim ECTS bodovima.

Dokumentacija potrebna kod prelaska

Obavezni dokumenti za sve studente:

DOKUMENTI ZA UPIS

Visoko učilište Algebra ovlašteno je tražiti od studenta i dodatnu dokumentaciju. Ako se iz originalne dokumentacije ustanovi da podaci o položenim kolegijima koje je student naveo u prijavi za prelazak nisu istiniti, Visoko učilište Algebra ima pravo uskratiti studentu upis odnosno napraviti novu kalkulaciju cijene školarine.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.