Image for Upis za prijelaznike
Upisi

Upis za prijelaznike

Ukoliko nam dolaziš na preddiplomski stručni studij Digitalnog marketinga, Primijenjenog računarstva – smjer programsko inženjerstvo, smjer sistemsko inženjerstvo, smjer multimedijsko računarstv, dizajn ili 3D oblikovanje s nekim položenim kolegijima, ovdje ćeš naći uvjete, pogodnosti i popuste koje ti nudimo.

Prelazak studenata s drugih stručnih ili sveučilišnih studija je omogućen u skladu sa Zakonom i Statutom u skladu sa ECTS bodovanjem; isključivo za studente koji su završili najmanje srednju školu ako prelaze na preddiplomski stručni studij ili završen preddiplomski stručni studij ako žele preći na diplomski studij.

Studenti koji su upisani na drugi studij, koji su ispisani sa drugog studija kao i oni koji su diplomirali na drugom studiju mogu zatražiti prijelaz na studij Visokog učilišta odgovarajuće razine. Studenti prelaznici koji pristupaju preddiplomskom stručnom studiju oslobođeni su prijemnog ispita, a za upis na diplomski studij prijemni ispit se ne provodi.

Priznavanje kolegija

Visoko učilište Algebra će studentu priznati one kolegije i ocjene koje je završio na drugoj ustanovi za koje utvrdi da su kompatibilni po sadržaju, broju ECTS bodova i satnici sa kolegijima studija Digitalnog marketinga te će također odrediti preostale obaveze studenta koje treba ispuniti do kraja studija.

Procjenu kompatibilnosti kolegija izvodi Stručno povjerenstvo kojeg čine voditelj pojedine katedre, nositelj kolegija i dekan. Pojedine položene ispite Povjerenstvo može ne priznati, priznati potpuno ili priznati djelomično te odrediti razliku koju student mora položiti unutar pojedinog kolegija.

Umanjenje cijene školarine

Prilikom upisa, osobe koje prelaze na studij Visokog učilišta Algebra s drugih studija predaju zamolbu upravi škole. Na temelju predane zamolbe učilište će tipično u roku od 3 radna dana pristupniku dati odgovor u smislu broja kolegija koje je moguće priznati te cijene školarine koja će biti umanjena razmjerno priznatim položenim kolegijima odnosno priznatim ECTS bodovima. Ovaj postupak se ne naplaćuje.

Dokumentacija potrebna kod prelaska

Obavezni dokumenti za sve studente:

https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/dokumenti-za-upis/

Visoko učilište Algebra je ovlaštena tražiti od studenta i dodatnu dokumentaciju. Ukoliko se ustanovi iz originalne dokumentacije da podaci o položenim kolegijima koje je student naveo u prijavi za prelazak nisu istiniti Visoko učilište Algebra ima pravo uskratiti studentu upis odnosno napraviti novu kalkulaciju cijene školarine.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

    Google Analytics

    _ga

    Facebook

    _fbp