fbpx
Naslovnica

Kalkulator za studij Digitalnog marketinga

Kalkulator umanjenja cijene studija za prijelaznike

Priznavanje kolegija prijediplomskog studija za umanjenje školarine moguće jedino za istu razinu studija, ne i za stručni diplomski studij.

Ovo je samo okvirni, neobvezujući izračun informativne prirode. Stvarnu cijenu studija možemo odrediti tek nakon uvida u sve potrebne dokumente studenta te u nastavni plan kolegija koji su položeni na drugoj ustanovi. Također, na cijenu i mogućnost priznavanja pojedinih sadržaja utječe i vrijeme polaganja industrijskih certifikata.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.