Image for Uvjeti upisa
Upisi

Uvjeti upisa

Uvjeti upisa za preddiplomske stručne studije Primijenjenog računarstva i Multimedijskog računarstva, kao i za specijalistički diplomski stručni studij Primijenjenog računarstva, Digitalnog marketinga i MBA e-vođenja.

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • smjer PROGRAMSKO INŽENJERSVO
  • smjer SISTEMSKO INŽENJERSTVO

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Primijenjenog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij MULTIMEDIJSKO RAČUNARSTVO

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Multimedijskog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • PROGRAMSKO usmjerenje
  • SISTEMSKO usmjerenje
  • PODATKOVNO usmjerenje
  • usmjerenje RAZVOJA RAČUNALNIH IGARA

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij Primijenjeno računarstvo.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij MBA e-vođenje

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij MBA e-vođenje.
Saznaj više

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.