Upisi

Uvjeti upisa

Uvjeti upisa za preddiplomske stručne studije Primijenjenog računarstva i Multimedijskog računarstva, kao i za za specijalistički diplomski stručni studij Primijenjenog računarstva.

Uvjeti upisa

Preddiplomski stručni studij Primijenjenog računarstva i preddiplomski stručni studij Multimedijskog računarstva

Pravo upisa: imaju svi kandidati koji su završili srednju školu u Hrvatskoj. Kandidati koji su srednju školu završili izvan Hrvatske donose Rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije.

Specijalistički diplomski stručni studij Primijenjenog računarstva

Upis na specijalistički diplomski stručni studij omogućen je pristupnicima koji su prethodno završili stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij u području tehničkih znanosti, polju računarstva ili području društvenih znanosti, polju informatike i stekli 180 ECTS bodova, kao i onima koji su završili specijalistički diplomski stručni studij ili diplomski sveučilišni studij u području tehničkih znanosti, prirodnih ili društvenih znanosti i stekli 300 ECTS bodova.

Ovisno o prethodnom obrazovanju, studentima mogu biti dostupni svi izborni kolegiji (studenti koji dolaze sa prethodnom relevantnom naobrazbom u računarstvu), ili će u okviru izbornih kolegija imati obvezu izbora pojedinih temeljnih kolegija sa dodiplomskog studija, koji su nužni kako bi se osigurala baza znanja u području računarstva (studenti koji dolaze sa prethodnom naobrazbom iz područja informatike).

Uvjetno, moguć je i upis pristupnicima koji su završili stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij u području prirodnih ili društvenih znanosti i stekli 180 ECTS bodova, pri čemu u pravilu takvi pristupnici imaju obvezu pohađanja i polaganja razlikovnog semestra ili godine prije upisa studija, ovisno o kompatibilnosti završenog obrazovanja sa studijem Visokog učilišta.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.