Image for Uvjeti upisa
Upisi

Uvjeti upisa

Ako nam dolaziš na preddiplomski stručni studij Digitalnog marketinga, Primijenjenog računarstva – smjer programsko inženjerstvo, smjer sistemsko inženjerstvo, smjer multimedijsko računarstvo, dizajn ili 3D dizajn s nekim položenim kolegijima, ovdje ćeš naći uvjete, pogodnosti i popuste koje ti nudimo.

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • smjer PROGRAMSKO INŽENJERSVO
  • smjer SISTEMSKO INŽENJERSTVO

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Primijenjenog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij MULTIMEDIJSKO RAČUNARSTVO

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Multimedijskog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Preddiplomski stručni studij Oblikovanja tržišnih komunikacija

  • smjer DIZAJN
  • smjer 3D dizajn

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Oblikovanja tržišnih komunikacija.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • PROGRAMSKO usmjerenje
  • SISTEMSKO usmjerenje
  • PODATKOVNO usmjerenje
  • usmjerenje RAZVOJA RAČUNALNIH IGARA

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij Primijenjeno računarstvo.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski studij Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Specijalistički diplomski stručni studij MBA e-vođenje

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij MBA e-vođenje.
Saznaj više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp