Image for Uvjeti upisa
Upisi

Uvjeti upisa

Ako nam dolaziš na stručni prijediplomski studij Digitalnog marketinga, Primijenjenog računarstva – smjer programsko inženjerstvo, smjer sistemsko inženjerstvo, smjer multimedijsko računarstvo, dizajn ili 3D dizajn s nekim položenim kolegijima, ovdje ćeš naći uvjete, pogodnosti i popuste koje ti nudimo.

UVJETI UPISA

Stručni prijediplomski studij RAZVOJA RAČUNALNIH IGARA:

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni studij Razvoja računalnih igara.
Saznaj više 

UVJETI UPISA

Stručni prijediplomski studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • smjer PROGRAMSKO INŽENJERSVO
  • smjer SISTEMSKO INŽENJERSTVO

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni prijediplomski studij Primijenjenog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni prijediplomski studij MULTIMEDIJSKA PRODUKCIJA

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni prijediplomski studij Multimedijske produkcije.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni prijediplomski studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni prijediplomski studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni prijediplomski studij OBLIKOVANJA TRŽIŠNIH KOMUNIKACIJA

  • smjer DIZAJN
  • smjer 3D dizajn

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni prijediplomski studij Oblikovanja tržišnih komunikacija.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni diplomski studij PRIMIJENJENO RAČUNARSTVO:

  • PROGRAMSKO usmjerenje
  • SISTEMSKO usmjerenje
  • PODATKOVNO usmjerenje
  • usmjerenje RAZVOJA RAČUNALNIH IGARA

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni diplomski studij Primijenjenog računarstva.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni diplomski studij DIGITALNI MARKETING

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni diplomski studij Digitalnog marketinga.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni diplomski studij KREATIVNO UPRAVLJANJE TRŽIŠNIM KOMUNIKACIJAMA

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni diplomski studij Kreativnog upravljanja tržišnim komunikacijama.
Saznaj više

UVJETI UPISA

Stručni diplomski studij MBA e-vođenje

Pravo upisa imaju kandidati koji ispunjavaju uvjete upisa sukladno aktualnom Natječaju za upis na stručni diplomski studij MBA e-vođenja.
Saznaj više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.