Naslovnica

Uvjeri šefa i upiši specijalističku edukaciju!

[fullwidth backgroundcolor=""  bordersize="0px"  paddingTop="20px" paddingBottom="20"]

Želiš da te šef pošalje na specijalističku IT edukaciju ili studij računarstva?

uvjeri

Ne znaš kako uvjeriti šefa? Čitaj dalje, a uvjeravanje prepusti nama!

Bez obzira želiš li na studij računarstva ili specijalističku IT edukaciju, Algebra je pravo mjesto za tebe! Uz najbolje ocijenjene stručne studije računarstva i multimedije u Hrvatskoj, provodimo i veliki broj različitih tipova školovanja i specijalističkih seminara. Algebra je najbolje mjesto gdje možeš usavršiti i poboljšati svoje stručne vještine. Znamo o čem sad razmišljaš: „Sve je to super, ali tko će to platiti?“ Zašto ne tvoj šef? Jer ako te pošalje kod nas na edukaciju, dobit će visokokvalificiranog i sposobnog zaposlenika, a i po svuda se može hvaliti kako ostali nisu do koljena njegovim zaposlenicima. Šef zadovoljan, ti sretan – svi sretni i zadovoljni.

E sad, svi znamo da situacije kada moraš šefa u nešto uvjeriti (slobodan dan, odlazak „zubaru“ i sl.) znaju biti malo „škakljive“, a i neki se ljudi jednostavno dobro ne snalaze u njima. Upravo zato smo mi tu, odlučili smo uvjeravanje obaviti umjesto tebe!

Za početak, ispuni obrazac na ovoj stranici a mi ćemo na temelju unesenih podataka tvom šefu poslati pismo kojim ćemo ga uvjeriti da te pošalje na edukaciju!

[/fullwidth]

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.