Image for Vanja Šebek gost panelist na Greencajt festivalu!
Naslovnica

Vanja Šebek gost panelist na Greencajt festivalu!

Naš voditelj studija Digitalnog marketinga - Vanja Šebek bio je gost panelist na Greencajt festival, koji se održao prošli vikend. Vanja je sudjelovao kao gost panel diskusije na  „Zanimanja budućnosti – 2030. nije tako daleko“.

Vanja je između ostalog komentirao:  Obrazovanje i poslovanje je potrebno usmjeriti na takozvane soft skills te je bitno shvatiti da, kao i većina toga u životu, sve kreće iz obiteljskog doma, pa tako i odabir idealnog posla, što zbog karakternih osobina, što zbog pozadine pojedinca i okoline u kojoj živi – razmišljanje je to Vanje Šebeka. „Zanimanja budućnosti nastaju doma, kod kuće. Zanimanje budućnosti su tesar, klesar, ali, nadam se i političar koji donosi odluke. Uloga obrazovanja je kritična, ali sve kreće od doma“, objasnio je Šebek.

Više pročitajte na linku: https://bit.ly/3aOS8Q3

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.