Image for Vanja Šebek panelist na Greencajt festivalu!
Naslovnica

Vanja Šebek panelist na Greencajt festivalu!

Naš voditelj studija digitalnog marketinga - Vanja Šebek sudjelovati će u subotu, 4.6.2022. na panelu pod nazivom "Zanimanja budućnosti- 2030. nije tako daleko", u sklopu {{facebook_mention(106257825060160|Greencajt festival)}}. Veselimo se sudjelovanju na najvećem zelenom festivalu u regiji, gdje će se okupiti vodeći stručnjaci i svi zainteresirani za diskusiju o održivim temama i zelenoj promjeni. Središnji događaj zelenih industrija bit će održan od 3. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu.

Za više info klik na link.

Vidimo se!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.