Naslovnica

Veliki interes za Algebrina predavanja o izradi web stranice i internetskom oglašavanju na manifestaciji Poslovni uzlet

U sklopu projekta Poslovni uzlet, kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizirao je drugu po redu konferencijsko- edukativnu manifestaciju, na kojoj je kao akademski partner sudjelovala i Algebra. Na besplatnim predavanjima Algebrini stručnjaci prenijeli su poduzetnicima, među ostalim, vrijedna znanja na temu izrade web stranica i internetskog oglašavanja.

20140702_105219

Namijenjena promociji i podršci malih i srednjih poduzetnika, u Zagrebu je održana 2. po redu konferencijsko-edukativna manifestacija Poslovni uzlet. Nakon uspješno održane manifestacije u Jastrebarskom, na kojoj se okupilo preko 850 sudionika, Poslovni uzlet Grada Zagreba privukao je više od 500 zagrebačkih malih i srednjih poduzetnika te obrtnika.

Veliki interes poduzetnici su pokazali za predavanje Algebrinih stručnjaka. Marko Hrnjak, certificirani Google trener Otvorenog učilišta Algebra i Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing Visokog učilišta Algebra – visoke škole za primijenjeno računarstvo, održali su predavanja na temu Kako promovirati malo i srednje poduzeće uz minimalne troškove - internetsko oglašavanje, odnosno Kako izraditi web stranicu.
Uz njih su predavanja o uspješnom upravljanju malim poduzetničkim projektima i o ključnim informacijama i analitičkim postupcima pri izradi poslovnog plana, održali i drugi Algebrini predavači - Hrvoje Meštrović i Nikola Nikšić.

Nakon Jastrebarskog i Zagreba, u sklopu projekta Poslovni uzlet slijede još 4 edukativne manifestacije, u Pregradi, Rijeci, Osijeku i ponovno u Zagrebu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.