Image for Virtualni dan karijera diplomski studiji – četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30!
Naslovnica

Virtualni dan karijera diplomski studiji – četvrtak, 11. 2. 2021. u 17:30!

Naši partneri iz Infobipa, Ericsson Nikole Tesle i mnogi drugi odgovorit će ti na pitanja i objasniti koji su benefiti nastavka obrazovanja na master razini Visokog učilišta Algebra.

Kako u današnje digitalno doba nije moguće ostvariti značajniji poslovni uspjeh bez izvrsnog poznavanja novih tehnologija, studenti najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj stječu praktična znanja za rastuće industrije bazirane na digitalnim tehnologijama, čime kreću s “vjetrom u leđa” i odabiru karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti.

Prijavom na Virtualni dan karijera, koji će se održati u četvrtak, 11. 2. 2021. s početkom u 17:30 naši partneri poslodavci iz InfobipaEricsson Nikole Tesle, Omnicom Media grupe i Good game Globala odgovorit će ti na pitanja:

  1. Koje profile kandidata i s kojim specifičnim znanjima i vještinama poslodavci zapošljavaju u današnjem digitalnom dobu?
  2. Predstavlja li master diploma konkurentsku prednost prilikom zapošljavanja za visoko plaćene pozicije te pregovore oko financijskih i uvjeta zapošljavanja?
  3. Koliko utječe neimanje master diplome na karijerno napredovanje i koja se rukovodeća mjesta potencijalno propuštaju u najbrže rastućoj industriji zbog istog razloga?

i objasniti koji su benefiti nastavka obrazovanja na master razini Visokog učilišta Algebra i u tvojoj karijeri.

Što još čekaš? Prijavi se na linku bit.ly/3pFlS4x, a nastava počinje 1. 3. 2021.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.